Wellness Studio Neede

Voel je goed bij Wellness Studio Neede

 Welkom bij Wellness Studio Neede
 
  • Geef een glimlach, foto FB
  • gezichtmassage_1
  • relax.in zand


Deze maand geven we 5 "VERWENMOMENTEN" weg aan vrouwen met kanker. Super mooi dat we dit mogen doen!  Ook kunnen we een fantastiche GOODYBAG meegeven met een inhoud van meer dan 100 EURO!. Met dank aan het Bloemenhoekje, Diana's Hobbypaleis, Jolinda's Hairfashion, Mineral Skin Cosmetics en Tabakorie Rona voor hun fantastische bijdrage. 

Voel je goed bij Wellness Studio Neede, dat is ons motto.

Even tijd voor jezelf,  dat zouden we vaker moeten doen. Gewoon, lekker ontspannen met een fijne massage of jezelf  verwennen met een gezicht behandeling.
Ook voor het verven/epileren van wenkbrauwen of het waxen van je gezicht of lichaam kan je bij ons terecht.
Daarnaast hebben we nog een aantal fijne wellness behandelingen én een kleine infrarood sauna, allemaal bedoeld om je lijf of je spieren te verwennen.
Voor een overzicht en prijzen van ons volledige aanbod kan je op de paarse button hierboven klikken.

Wij bieden niet alleen diverse massages en wellness behandelingen aan, maar ook  producten die je helpen om je "goed te voelen".  Denk daarbij aan huidverzorging, gezondheid (magneet- en energie)sieraden, essentiële oliën en een trilplaat. 

Naast ons standaard aanbod is er altijd mogelijkheid voor een behandeling die bij jou persoonlijk past. Vraag ernaar, ik vertel je graag meer. Hier ga je naar: www.magnetix-nederland.com voor meer info over magneet- en energie sieraden

Ons adres:

Oudestraat 78A, 7161 DZ    Neede  

T: 06 53 53 92 58

E: info@wellnessstudio-neede.nl

Gefällt mir
Kaart
Opbellen
E-mail