Wellness Studio Neede

Voel je goed bij Wellness Studio Neede

Voel je goed bij WELLNESS STUDIO NEEDE !!!!!  (Scroll naar beneden voor foto's)

Dat is mijn motto. Ik zie graag dat mijn klanten tevreden, relaxed en ontspannen naar huis gaan.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste kan ik iedereen een goed advies geven over de verzorging én verbetering van je huid. Tijdens de behandelingen geef ik dan ook diverse tips voor een optimale huidverzorging, die je thuis kan voortzetten met de producten die we ook in de salon gebruiken. Op die manier kan je een optimaal resultaat behalen en zal je ook ervaren dat je huid er mooier en stralender uit gaat zien. Natuurlijk hoort daarbij ook het verfraaien van je wenkbrauwen of het waxen van je gezicht of lichaam. Daarnaast kan iedereen die dat wil ook "wat tijd voor zichzelf" reserveren bij ons, voor een ontspannende lichaam massage, hotstone massage of andere wellness behandelingen.

Ik zie graag dat iedereen die naar huis gaat tevreden en relaxed is, dat is ook waarom ik dit werk met zo veel plezier doe.

 In de ruim 8  jaar dat Wellness Studio Neede bestaat heb ik veel ervaring opgedaan en is het aanbod, in het begin alleen  hotstone massage, verder uitgebreid. Er volgden nog diverse cursussen en trainingen om zo het massage en wellness aanbod te kunnen uitbreiden. Hierover lees je meer op massage/wellness aanbod.

Om ons te kunnen onderscheiden van andere (massage en schoonheids)salons gebruik ik alleen producten tijdens de behandelingen die niet in de winkel te koop zijn, maar die speciaal worden ingekocht. Dit is een bewuste keuze geweest zodat mijn klanten weten dat ze behandeld worden met een product dat 100% natuurlijk is, passend bij hun huid én als men wil ook bij ons te koop is om thuis te gebruiken. Ook voor het epileren, verven of harsen van de wenkbrauwen, verven van de wimpers en het waxen van lichaamsdelen kan je bij ons terecht.

Sinds februari 2016 hebben we ook een infrarood sauna met (hydro jet) douchecabine. Een aanwinst voor de Wellness Studio. Zeker voor mensen die pijnlijke gewrichten en spieren hebben een uitkomst. Maar natuurlijk ook voor iedereen die de warmte van deze sauna als prettig ervaart. Je kan van deze sauna privé gebruik maken met 1, 2 of 3 personen.

Ook een huid verbeter behandeling hoort tot de mogelijkheden. Een FRUITZUUR BEHANDELING bestaat uit 6 stappen die je gezicht een enorme boots geven. De huid wordt mooier, gladder én stralender. Aan te raden is een kuurtje van 3 behandelingen voor een optimaal resultaat. Voor de oudere huid is er de Nutri Peptide kuur, al na 1 behandeling is het verschil zichtbaar, rimpels worden minder diep en de huid ziet er mooier uit.

Voor mensen die door pijnklachten van welke aard dan ook, niet kunnen sporten, maar toch iets willen doen om de spieren en gewrichten zo goed mogelijk te laten functioneren hebben we nu de beschikking over een professionele TRILPLAAT. Deze plaat heeft veel voordelen om snel en eenvoudig je lichaam beter te laten functioneren. Meer info en prijzen kan je hier lezen.

Door de kleinschaligheid van onze studio hebben we altijd tijd voor een persoonlijk advies en kunnen we de behandeling goed aanpassen aan ieders wens.

Je kunt ervan op aan dat we er alles aan doen om het verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Massages gaan alleen op afspraak en zijn in principe dagelijks mogelijk, overdag én 's avonds.
Het is wel handig om ruim van tevoren te reserveren.
Onze behandelruimtes zijn van de voorzijde niet "zichtbaar" , omdat die achter onze showroom liggen.  Wil je graag eens een kijkje nemen dan kan dat altijd tijdens de openingstijden van onze showroom of na telefonische afspraak.

Wat hebben we nog meer?

* Magneet- en energie sieraden

* Edelstenen en edelsteen hangers 

* Habibi Plush warmte knuffels & accessoires

* DoTerra essentiële oliën & wellness artikelen

* aroma diffusers voor aromatische of etherische oliën.

* Mineral Skin Cosmetics huidverzorging producten.

* Wellness cadeaus zoals edelstenen, wierook en kleine cadeautjes voor elke gelegenheid.

Een kijkje in onze Wellness Studio: door deze foto's krijg je een indruk van onze behandelruimtes en maak je kennis met de diverse behandelingen en massages die we aanbieden.

Of kijk rond via deze link van Google Street View: 

https://www.google.nl/maps/@52.1347176,6.6118331,3a,75y,88.23h,89.78t/data=!3m7!1e1!3m5!1sAF1QipMTuHjcVA_1wlyWj2daoT8x7In4jar7kp_BIXfT!2e10!3e12!7i10820!8i5410

Interessante links:

www.bezorglokaal.nl

www.actielokaal.nl

www.optidee.nl/yvonne-diepenmaat

www.magnetix-nederland.com

http://mydoterra.com/wellnessstudioneede


 • Foto_0004Yvonne.GM.Karlaclose
  Foto_0004Yvonne.GM.Karlaclose
 • hotstone.rug.massage
  hotstone.rug.massage
 • ontsp.massage.rug
  ontsp.massage.rug
 • gezicht.Crememasker
  gezicht.Crememasker
 • pakking.rug
  pakking.rug
 • Lycon.gezicht waxen
  Lycon.gezicht waxen
 • wenkbrauwen-epileren-1024x1024
  wenkbrauwen-epileren-1024x1024
 • Ester C
  Ester C
 • sauna.3
  sauna.3
 • Wellness St. 3
  Wellness St. 3
 • gigi.foto.goudmasker
  gigi.foto.goudmasker
 • vapozone.vrouw
  vapozone.vrouw
 • gigi.foto.peptide
  gigi.foto.peptide
Kaart
Opbellen
E-mail