Wellness Studio Neede

Voel je goed bij Wellness Studio Neede

START NU MET de SLIM 10 afslankkuur

Slim10 is een afslankkuur van 27 dagen en is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die, tijdens het afvallen, gezond en lekker willen eten.

Slim10 stimuleert de vetverbranding en helpt de spijsvertering. Maar het bevat tevens extracten die het energieniveau van het lichaam stimuleren en de stofwisseling bevorderen. Daardoor wordt het lichaam voorzien van een heel effectief afslankwapen.

Ook helpt Slim10 bij het behoud van een goede vochtbalans. De mix van extracten zorgt ervoor dat u op een evenwichtige wijze kunt afvallen. En niet onbelangrijk; het gebruik van Slim10 is veilig. Er zijn geen neveneffecten. Dit unieke en natuurlijke voedingssupplement is voor Slim10 ontwikkelt en volgens HACCP (=controleproces) geproduceerd in Nederland.

  “Door de mix van de uitgekiende ingrediënten zult u ervaren dat afvallen geen afzien meer is!”

Met de nieuw aangeleerde eetgewoonten ontwikkelt u een gezonde levensstijl met als resultaat: een stabiel lichaamsgewicht.

Van Vetopslag naar Vet verbranding !


Door de jaren heen is ons lichaam niet meer gewend haar opgeslagen vetten aan te spreken als energie. Daarentegen blijft de spaarstand (vetten opslaan) wel gewoon doorgaan. Omdat er een overvloed is aan energierijke producten zoals: suikers, granen, koolhydraten etc. komt het lichaam niet of nauwelijks in de bètaoxidatie(=dat de vetten worden omgezet in energie). We moeten ons brein dus eraan helpen herinneren dat de opgeslagen vetten als brandstof gebruikt kunnen worden.

Door de Slim10 kuur zorgvuldig te volgen zal het lichaam weer kunnen overschakelen naar een veel effectiever systeem; namelijk de opgeslagen vetten verbranden in plaats van vetten opslaan.

  Het Slim10 Voedingssupplement & Plan

Alleen het voedingspatroon aanpassen, zal niet leiden tot de gewenste resultaten, er zal wel sprake zijn van gewichtsverlies, maar ook verlies van vocht en spierweefsel. Dit gaat gepaard met een honger gevoel en is niet blijvend. Zeker door het verlies van spiermassa is de kans groot dat wanneer u terug valt in uw oude eetgewoonte u daardoor weer zult aankomen. Het is belangrijk Slim10 samen met het voedingsplan toe te passen.

Beoordeeld met een 9.2!
Zeer tevreden klanten


Kaart
Opbellen
E-mail