Wellness Studio Neede

Voel je goed bij Wellness Studio Neede

TRILPLAAT

Een must have voor mensen met lichamelijke klachten en die daardoor niet (voldoende) kunnen sporten of die hun lichaam willen verbeteren! 

Je kan nu bij Wellness Studio Neede trainen op de TRILPLAAT. (Schroll naar beneden voor foto's en prijzen). Op dit speciale apparaat kan je diverse oefeningen doen voor je héle lijf. Door de trillingen (die je zelf kan aanpassen) is de work-out die je doet zeer effectief en behaal je snel resultaat. Zeker voor mensen die door klachten of pijnlijke gewrichten en/of botten niet "gewoon" kunnen sporten is de trilplaat een uitkomst. Ook voor fibromyalgie patiënten.

Minimaal 2 x per week is nodig om effect te hebben. We stellen een persoonlijk oefenprogramma op, aangepast aan je kunnen en je wensen. De trilplaat kan worden ingezet om af te slanken (centimeters verliezen), maar zeker ook om bepaalde problemen in je lijf op te lossen, denk daarbij aan pijnlijke spieren, stijfheid van gewrichten of ledematen. Regelmatig gebruik zal ervoor zorgen dat je lijf soepeler wordt.

Voordelen van de TRILPLAAT: 

* verstevigt alle spieren van het lichaam

* verhoogt het uithoudingsvermogen

* verhoogt de stofwisseling

* verbetert de bloedsomloop

* stimuleert de gewrichten

* behoudt de botdichtheid

* verbetert het evenwicht

* verbetert sportieve prestaties

* vermindert sinaasappelhuid

* verhoogt het dagelijks calorieverbruik

* verbetert de huidkwaliteit

* vermindert de kans op sportblessures

* verkort de recuperatietijd na inspanningen

* verbetert het reactievermogen

PRIJZEN TRILPLAAT:

Tijd 

1 x

10 x

25 x

10 minuten


€ 1,75

€ 15,00

€ 35,00

20 minuten

€ 3,50

€ 30,00

€ 70,00

30 minuten

€ 5,00

€ 45,00

€ 100,00

De eerste keer krijg je een intake gesprek ,dit om te bepalen wat voor jou het beste is en welk oefenprogramma bij je past. Tijdens de 1e en 2e sessie wordt je begeleid zodat je kennis kunt maken met de bediening van de trilplaat en hoe je de oefeningen correct uit kan voeren. Daarna train je alleen, maar Yvonne is altijd in de buurt om je te helpen als dat nodig is.


Interessant om te weten over de trilplaat:

De trilplaat, ook wel power plate genoemd is ontworpen voor mensen die lange tijd in de ruimte verbleven, bij hen zag men een sterke verzwakking van de spieren en de botmassa was afgenomen. Door de trillingen en verschillende oefeningen op de trilplaat herstelde het lichaam zich snel.

Mensen die fibromyalgie hebben weten dat hun spieren heel snel aftakelen, wat veel pijn als gevolg heeft. De spieren verslappen en takelen snel af. De trillingen van de trilplaat zorgen voor een krachtige en efficiënte ontspanning en werking van de spieren. Door de trillingen moet de spier zich 50 keer per seconde ontspannen. Het is niet zo dat je alleen maar op de trilplaat hoeft te staan of te zitten, je moet wel oefeningen doen op de plaat. Je zet je lichaam aan het werk (op een manier die bij je past) en toch zal je lichaam, ondanks je inzet, ontspannen; een weldaad voor spieren en botten. Ook kunnen vetophopingen in je lijf sterk verminderen, denk daarbij aan cellulites.

Een sessie is heel intens en daarom is 30 minuten (max.) voldoende per keer. Het is belangrijk om de training op de juiste manier te doen en begeleiding of coaching is dan ook erg belangrijk. Er zijn verschillende oefeningen om je lichaam te verbeteren zoals rug, armen, benen, billen, buikspieren, bekkenbodemspieren etc. Door de training op te bouwen kan je zeer goede resultaten behalen.            Dagelijks gebruik van de trilplaat wordt afgeraden, want het is echt nodig om je lichaam en spieren de tijd te geven te herstellen. Na de oefeningen laat je het lichaam nog even ontspannen door alleen de trillingen hun werk te laten doen. Ook het evenwicht wordt veel beter waardoor het risico op valpartijen sterk verminderd. Zelfs als je in een rolstoel zit kan je voordeel hebben van de trilplaat.

Kort samengevat: de trilplaat geeft je een mooier lichaam, sterkere spieren en helpt pijn te bestrijden, ook chronische pijn. Kan ook door bejaarden gebruikt worden, ook al omdat de botmassa toeneemt en het evenwicht beter wordt. Tevens aan te bevelen voor mensen met osteoporose.

Tevens als revalidatie te gebruiken na een operatie, het herstel zal sneller verlopen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel met Yvonne 06 53 53 92 58 of ga naar het formulier afspraak maken.


Kaart
Opbellen
E-mail