Wellness Studio Neede

Voel je goed bij Wellness Studio Neede

Webshop Wellness Studio Neede

Via deze webshop kan je een deel van onze producten en cadeaubonnen bestellen. In onze showroom hebben we een nog groter aanbod. Kan je iets niet vinden of heb je vragen? Bel gerust, we helpen je graag.

AANBIEDINGEN

Koopjes en opruiming, gewoon even kijken of er iets voor je bij zit!

Cadeaubonnen massage & wellness behandelingen

Je kan bij ons cadeaubonnen bestellen voor elk gewenst bedrag (vanaf 10 euro). We verpakken de bonnen feestelijk en sturen deze dan op, indien gewenst kan je deze ook via de mail opgestuurd krijgen. De ontvanger bepaald zelf voor welke behandeling deze bon gebruikt gaat worden.

(Huid) verzorging

De producten die in deze categorie worden aangeboden hebben we op voorraad liggen. Je kan ze bestellen, dan sturen we deze op, of je kan het tijdens onze openingstijden ophalen in Neede.

SLIM 10

Afslankkuur voor mannen en vrouwen. Slim10 is een afslankkuur van 27 dagen en is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die, tijdens het afvallen, gezond en lekker willen eten. Slim10 stimuleert de vetverbranding en helpt de spijsvertering. Maar het bevat tevens extracten die het energieniveau van het lichaam stimuleren en de stofwisseling bevorderen. Daardoor wordt het lichaam voorzien van een heel effectief afslankwapen. Ook helpt Slim10 bij het behoud van een goede vochtbalans. De mix van extracten zorgt ervoor dat u op een evenwichtige wijze kunt afvallen. En niet onbelangrijk; het gebruik van Slim10 is veilig. Er zijn geen neveneffecten. Dit unieke en natuurlijke voedingssupplement is voor Slim10 ontwikkelt en volgens HACCP (=controleproces) geproduceerd in Nederland. “Door de mix van de uitgekiende ingrediënten zult u ervaren dat afvallen geen afzien meer is!”

Magneet- en energie sieraden/accessoires.

Deze sieraden en accessoires helpen mens en dier om zich beter te voelen. De magneetjes bevorderen een betere doorbloeding waardoor je meer zuurstof in je organen krijgt. Het effect daarvan is dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd en pijnklachten en andere ongemakken kunnen afnemen.

Habibi Plush

Knuffels en wellness accessoires gevuld met gierst en lavendel. Warm maken in de magnetron en je geniet langere tijd van een heerlijk warme knuffels, pantoffel, nekrol of kussen.

DoTerra Etherische oliën

Etherische oliën hebben (anders dan aromatische) ook een heilzame werking. Diverse pijnen en klachten kunnen door het gebruik van deze oliën verminderen of draaglijker worden. Het is een eeuwenoude wijsheid: essentiële oliën hebben geneeskrachtige eigenschappen. De kennis over vluchtige oliën verspreidde zich van China naar India, Perzië, Egypte en uiteindelijk naar Europa. De Romeinen maakten tijdens hun bad bezoeken gebruik van deze aromatherapie. Diverse oliën hebben uiteenlopende toepassingen. Eucalyptus wordt veelvuldig gebruikt om ademhalingsproblemen te verlichten. Verstoringen van de slaap worden opgeheven door lavendel (voor volwassenen) en mandarijn (voor kinderen). Citronella en lemongrass hebben de bekende eigenschap insecten te verdrijven. Pepermunt, wierook en ceder verhelpen concentratieproblemen. Aromatische oliën zijn bovendien geschikt om vervelende geurtjes, zoals rook, te verdrijven. Keelpijn, spanningen, hoofdpijn en ademhalingsstoornissen kunnen door het verdampen van essences worden behandeld.

Aroma diffusers

Onze aroma diffusers zijn geschikt voor aromatische en/of etherische oliën. Een aantal zijn voorzien van gekleurd licht en met afstandsbediening.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@wellnessstudio-neede.nl


Kaart
Opbellen
E-mail