Wellness Studio Neede

Voel je goed bij Wellness Studio Neede

WORKSHOPS

Zin in een gezellige en leerzame avond (middag) samen met anderen?

Kom dan eens naar een workshop bij Wellness Studio Neede. We gaan o.a. onze handen en het gezicht verwennen, je kan ook leren hoe je thuis zelf je partner of kind op een aangename manier kan masseren. 

Op 10 september starten we weer met de eerste van dit winterseizoen. We vragen een kleine bijdrage in de kosten en je krijgt natuurlijk een kop koffie of thee met iets lekkers. Hieronder een schema van de workshops, aanvang is telkens om 19.30 uur.

Dinsdag 2 oktober HANDEN VERWEN AVOND (max. 6 personen) Kosten € 3,00 p.p.

We gaan de handen eens lekker verwennen. We werken in groepjes van 2. Eerst krijg je een handen badje, daarna gaan we de handen scrubben, dan masseren met (etherische) olie, dan krijgen ze nog een fijn masker, afsluiten doen we uiteraard met een handcrème. Je gaat zéker met heerlijke zachte handen naar huis.

Woensdag 24 oktober MASSEREN THUIS (max. 6 personen) Kosten € 3,50 p.p.

Deze avond kan je leren hoe ook jij thuis een eenvoudige (rug) massage kan doen bij je partner of kind(eren). Nadat Yvonne bij 1 van de deelnemers laat zien hoe en wat je kan doen en je belangrijke (theoretische) uitleg krijgt wat wel en juist niet kan, ga je zelf aan de slag. In groepjes van 3 gaan we om de beurt: doen - ervaren - kijken. Het beloofd een leuke en leerzame avond te worden. Graag meebrengen: een badlaken + handdoekje.

Maandag 12 november HANDEN VERWENNEN + PARAFFINE BEHANDELING (max. 8 personen) Kosten € 4,00 p.p.

Een heerlijke handen verwen avond: nadat de handen zijn gescrubt, gaan we ze masseren met een (etherische) olie. Daarna krijgt iedereen een paraffine behandeling: Je handen worden in een warm paraffine bad ondergedompelt, worden dan ingepakt en na zo'n 15 minuten gaan we de paraffine eraf halen. Je zult zien, maar vooral voelen dat je handen super  zacht zijn. Een aanrader, ook voor mensen met gewrichtspijn in de handen een aanrader. Breng s.v.p. een handdoek mee.


  • scrub handen
  • handmassage_1
  • gezichtmassage.1_1
  • vapozone.vrouw
  • gezicht.masker
  • ontsp.massage.rug..
  • massage.man.1
  • Parafine.behandeling.handen
  • compositieJMklein